TEVÉKENYSÉGÜNK

A Pápai Hús Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Főtevékenységünk, a sertésvágás és -darabolás mellett előhűtött és fagyasztott húst, füstölt és hőkezelt húskészítményeket, sonka- és szalonnaféléket készítünk. Sertéshúsból készült, magas minőségű termékeinket termelő üzemünkben csomagoljuk, kereskedelmi partnereinknek kiszállítjuk vagy saját mintaboltjainkban értékesítjük. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb kiváló minőségű falatokkal lepjük meg fogyasztóinkat. Saját sertéstenyésztő üzletágunk biztosítja a mindig kiváló minőségű sertéshús alapanyagot.

A Pápai Hús jelenleg közel 700 főt foglalkoztat, az alapanyag-termelés révén pedig közvetve további mintegy 1800-2000 környékbeli lakosnak biztosít megélhetést.

TULAJDONOSI HÁTTÉR

A Pápai Hús Kft. tulajdonosa 2016. december 1. óta a hongkongi magánszemélyek tulajdonában álló Famous Yield Enterprises, amely a nemzetközi Chi Fu Csoport tagja. Tőkeerős tulajdonosainknak köszönhetően folyamatos innovációval és kutatással fejlesztjük üzemünket és munkafolyamatainkat. Ennek eredményeként 2025-ig a régió egyik legmodernebb technológiájú sertésfeldolgozó üzemét hozzuk létre Pápán.

MENEDZSMENT

Szappanos Péter
Szappanos
Péter
ügyvezető
Esztergálos Szabolcs
Esztergálos
Szabolcs
gazdasági igazgató
Bényi Zoltán
Bényi
Zoltán
termelési igazgató
Takácsné Rácz Zsuzsa
Takácsné Rácz
Zsuzsa
kereskedelmi igazgató
Bognár András
Bognár
András
munkaügyi vezető
Sebestyén Krisztián
Sebestyén
Krisztián
minőségügyi vezető
Hajas Péter
Hajas
Péter
direkt beszerzési vezető és nyersáru értékesítési menedzser
Szücs Bea
Szücs
Bea
logisztikai vezető
Illés Gábor
Illés
Gábor
termelésprogramozási vezető
Sallai Tamás
Sallai
Tamás
indirekt beszerzési vezető
Kiss Balázs
Kiss
Balázs
informatikai vezető
Dobos Kata
Dobos
Kata
saját bolthálózat és marketing vezető

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21